Öronorgasm just nu...

Hela morgonen har den här låten gått på repeat!
Sjukt bra. Så ta o lyssna nu.



Frulle tajm...

God morgon ♥
Sitter här framför tv:n nu och gluttar på våra bästa år samtidigt som jag mumsar frukost (yoghurt o jucie). Så skönt med lite sovmorgon, börjar inte förrän 13 idag. Vi ska ha inventering så det kommer nog bli en hel del att göra, men det ska bli riktigt kul!

Skriver mer när jag är hemma ikväll. Puss

Natti natt!...

Har egentligen en hel del o blogga om men är alldels för trött just nu för att orka skriva. Ska ta och borsta tänderna nu och sen krypa ner i sängen o sova.
Imorgon blir det träning på morgonen och sen LIA.
Sov så gott!

Fin besök idag...

Har precis kommit upp ur tvättstugan, en hel timme tidigare kunde jag börja idag! Wohoo... ;)
Nu sitter jag här o väntar på att mamma ska komma hit o hälsa på mig =)
Vet inte när hon var här sist så det ska bli riktigt mysigt. Tråkigt bara att vädret är så dåligt, får väl bli film o fika eller nåt sånt.

Vad hittar ni på idag? ♥

Snart tar jag helg...

Jepp då var tentan avklarad men ja ångesten är lika stor för det. Men inte så mycket att göra åt det nu, lär visa sig om jag pluggat tillräckligt eller ej...
Nu ska jag äta frulle o sen är det dags för storstädning här hemma. Inte direkt det roligaste men dessvärre sånt som måste göras.
Sen ikväll blir det film, mys o dricka =)
Nu har jag varit nykter alldeles för länge så ikväll ska bli blurrig ;)








- Ikväll är detta min bästa vän -

Vad hände med det att vara "duktig"?...

Jag är fruktansvärt omotiverad, ointresserad och allmänt less på allt som har med skola och plugg att göra just nu. Högen av saker som måste göras bara växer och jag känner det som att jag håller på att kvävas långsamt innifrån just nu.
Jag kan inte prioritera och planera, det blir bara pannkaka av allting. Jag får dåligt samvete om jag inte pluggar, men när jag väl gör det så dyker en massa andra saker upp i huvudet som också behöver tas hand om och som jag lägger ner mer tid på. Har varvat dagen med att plugga, städa, tänka, bli utskälld av en galen granne...
Varför känns det som om jag inte får någon tid för mig själv? Tid att bara vara o göra det som jag tycker om och vill göra.
Skulle verkligen vilja ha en dag som jag bara får använda precis hur jag vill, vakna när jag vill, bara ligga i sängen om jag vill, bada hur länge som helst, gå ut o gå o träna, skita i o laga middag o diska...

Jag har kommit på att jag inte "fungerar" under stress, vet inte varför det blir så men det känns som om hela världen faller samman över en liten skitsak och jag bara vill gråta o skrika. Det är skit töntigt och därför vill man inte berätta det för någon heller, bättre o hålla masken och låtsas som om allting är perfekt.

Out and over...

God morgon på er...

Hoppas att ni sovit riktigt gott? ♥
Själv så har jag precis vaknat och sitter nu här med en stor kopp kaffe och ska snart dra igång med dagens betyr som stavas PLUGG, PLUGG, PLUGG.
Imorgon är det nämligen tenta i juridik :S
Ingenting jag direkt ser fram emot men men...

Men ett litet upphåll ska det ialla fall bli, idag är det nämligen invigning för en stor coop forum butik här i Uppsala som vi tänkte åka o kika in :)

Vad hittar ni på idag?





Middag på G...

Jag har verkligen snöat in mig på en sak när det kommer till middag! Nämligen tacofärs :) De senaste veckorna vet jag inte hur många olika kombos jag gjort med den färsen :) Crépes, blandat med ris o grönsaker, ätit det i pitabröd m.m.
Blir det inte tråkigt? Nää, skulle nog kunna leva på det resten av livet =)
Och vad blir det idag då?
Joo, pastagratäng med tacofärs, champinjoner, majs, oliver, lök + tortilla chips på sidan om. Dags o börja läsa kokböcker snart tror jag :)

Vad äter ni för gott ikväll?

Aj aj sa den...

Just nu undrar jag om det finns någon som frivilligt kan tänka sig att byta mage med en sisådär några timmar?
Magkatarr, IBS mage och mensvärk tillsammans är långt ifrån någon perfekt kombo :(
Ligger här i soffan med en mage större än octomom hade när hon väntade sina 8 ungar. Har fått i mig lite yoghurt o mûsli men känner på mig att jag kommer få ångra det :(
Skjuter undan skolböckerna för en stund o lägger mig med en filt på "svullot" och hoppas att den lugnar ner sig snart.






New shoes...

Efter mycket om och men har jag äntligen hittat skorna med stort S :)
Ett spontan besök på monki slutade med dessa sötnosar.





Apoliva hudvårdserie från apoteket...

Vet inte hur många olika märken och produkter jag testat för att finna det rätta för mitt ansikte. Eftersom jag har rätt känslig o torr hy kan jag inte använda vilka produkter som helst. Fick nys om att apoteket hade en serie för just min hudtyp så jag beslutade mig för att testa den. Över lag så är jag rätt nöjd men den får inte topp betyg heller.

Nu har jag inte prövat alla deras produkter utan 5 stycken som jag kände var mest nödvändiga för mig nämligen

• Apoliva rengöringslotion

Denna produkt är jag VÄLDIGT missnöjd med och kommer inte köpa i fortsättningen. Den är alldeles för kletig och tar inte alls bort make up. När man tror att man är färdig och ren i ansiktet så sitter allting fortfarande kvar och man har en "slemmig" och fet hinna kvar. Man måste gnugga och nästan irritera huden för att den skall gå bort, men som sagt den försvinner ändå inte. REKOMMENDERAS EJ!!!


• Apoliva ansiktsvatten
Luktar otroligt fräscht och håller vad den lovar. Huden känns ren och fräsch efteråt. Ansiktet känns mjukt och inte alls stamt efteråt. Denna produkt kommer jag absolut fortsätta att använda.

• Apoliva dagkräm
Luktar gott och håller vad den lovar! Ansiktet får en fin och jämn "dos" och man känner sig inte alls instängd eftersom åt som man faktiskt kan göra med vissa ansiktskrämer. Då jag har väldigt torr och fnasig hud på vissa ställen brukar det kunna synas efter några timmar, men inte med denna produkt.

• Apoliva ögonkräm
Vet inte om jag innbillar mig eller inte men jag tycker faktiskt att jag inte ser lika grå och trött ut kring ögonen längre. En produkt som används både på morgon och kväll för bästa effekt. Den känns mild och kyler ner partierna kring ögonen.

• Apoliva nattkräm
Underbar kräm som doftar riktigt gott! En ren fröjd att smörja in ansiktet innan jag går och lägger mig. Den är lagom krämig utan att bli för tung. Ansiktet känns riktigt lent när man vaknar nästa morgon.



- Mina nyinförskaffade produkter-

Har ni testat några av Apolivas produkter? Vad tycker ni? Hiss eller diss???

Höstens finaste kappa...

Sitter o spanar in lite snyggt inför denna underbara årstid. Finns otroligt mycket snyggt men speciellt denna föll mig extra mycket i smaken!
Hiss eller diss?





Finns hos www.halens.se
kostar 699:-


Marabou passion...

Denna choklad har visserligen funnits på marknaden ett bra tag nu men har aldrig riktigt lockat mig starkt. Men idag när vi var på affären var det kanonpris på enbart denna sort så vi tänkte att det kunde va läge att smaka den.
Men vilken BESVIKELSE.
Smaken var väldigt konstig, alldeles för sött och en konstig bismak av starkt. Nej, den kakan kommer åka i soporna ikväll.
Bläääää...



Rallybrudar...

Haft en underbar dag med min själsfrände idag =) Fler sådana dagar skall det bli! Först rullade vi iväg till Ulva Kvarn för lite höstmarknad, jaa det var sådär :S
Det fanns varken strumpor eller marknadsnougat! Då blir jag besviken. Bättre tur hade vi på Gränby Centrum ialla fall, fikade och shoppade o bara hade det mys!
Tillsammans är vi oslagbara! =)















Roadtrip...

Jag och finaste Malin skall snart bege oss ut på äventyr! =)
Vart vi hamnar återstår att se ;)



- Brudarna bus förra oktober -

It´s friiiiday...

Och jag mår som om jag skulle blivigt överkörd av en bulldozer! Febern vill inte ge med sig och näsan rinner i ena sekunden för att i nästa vara helt igenkorkad och ge mig andnöd :S
Jag borde få något pris för den mest sjuklige person som finns... ;)
Ligger i soffan o gluttar på Tv och funderar över allting jag måste göra men absolut inte vill. Har enormt mycket plugg att fixa med men just nu känns det oerhört långt borta. När jag inte ens kan förstå ett enkelt recept på Rachel Ray, hur ska jag då kunna förstå företagsekonomi?
En sak gör mig dock lite gladare :) Älsk har lyckats fixa fram Eclipse!!!!!!
Jag är i sjunde himlen!, dock har jag lovat att vi ska se den tillsammans men jag vet inte om jag kan hålla mig (?), kanske kan ta en snabb sneakpeak?
Nej, nu ska jag fortsätta att snora o tycka synd om mig själv!
Ha en underbar löveliiii fredag.

RSS 2.0