Jag vill ha en förändring...

Mitt liv känns så fruktansvärt inrutat just nu. Samma saker dag in och ut! Inga överaskningar eller spännande saker som händer. Vill vakna upp och känna att idag kommer bli en bra dag, en dag full av utmaningar och saker att komma ihåg.
Visst är det konstigt, men enda sedan jag tog min examen känns allting så osäkert, genast försvann en daglig sysselsättning och en ekonomisk trygghet på samma gång.
Vill bara att saker och ting skall ändra sig nu, önskar att några av de ställen jag sökt arbete på skall höra av sig, att träningen ska komma igång och att jag ska slippa vara dålig och känna mig trött och sjuk hela tiden, önskar att körkortet blir avklarat snart och att sommaren snart är här.
Då blir det både London och Gotland att se fram emot! :)
Är dock väldigt glad över att ha världens finaste pojkvän, den bästa familj man kan ha och underbara vänner som får mig vardag att verka mindre grå. Är så sjukt stolt och tacksam för er alla ska ni veta ♥
(Men Malin, du får gärna komma tillbaka till Uppsala för det är sjukt ensamt utan dig här)

Nu ska jag fortsätta bläddra runt på dumburken och invänta morgondagen.

PUSS

Trotsa kroppen?...

I flera månaders tid nu har jag längtat efter att få komma igång med träningen! Jag mår inge bra av att se mig själv i spegeln och orken finns inte där längre. Men jag har dragit mig från att börja träna eftersom kroppen strejkat hela tiden, har det inte varit att jag ständigt haft smärtor i magen och illamående så har det varit ryggen och nacken som spökat och yrsel.
Men vem vet hur länge allt det här kommer hålla i sig? Eftersom alla läkare är halvt om idioter när det kommer till att hjälpa till så får jag väl börja acceptera mig själv som halvt invalid snart.
Tänkte ialla fall ta mig till gymmet idag trots ingen sömn inatt och en kropp som vägrar lyda, låter det lyckat? Nja kanske inte men jag måste ändå testa hur mycket jag orkar. Kanske har jag satt upp en spärr att jag inte vågar utmana mig själv och går miste om att komma igång, kanske kräks jag eller får värre ont? Men då vet jag det ialla fall!
Testar man inte kan man inte heller vinna något!

Nej, nu ska jag packa väskan och klä på mig! När jag kommer hem hoppas jag att jag mår bra och att jag har ett mail i inkorgen som jag nu väntat sjukt länge på!!!



- Mizz my old booty! -


Kan inte hjälpas...

Men han faktiskt lite så där halvt söt. Nästan.
Men sjukt underhållande att se på ialla fall!!


Lauren Conrad i cribs...

Idag blir det storstädning här hemma för imorgon kommer våra nya sänger :) Då kan det vara skönt att börja fixa när det är rent och snyggt överallt!! Men innan jag sätter igång tänkte jag lägga upp en video på Lauren Conrad när hon är med i cribs och visade upp huset hon växte upp i. Det är inte så att man blir lite avis när man ser utsikten och inredningen :S
Tänk att hennes pappa designat hela klabbet!


Näringsdrycker...

Är något som jag fått utskrivit att ta till när jag mår som sämst och inte kan/vill få i mig riktig mat (vilket blivigt ganska så ofta på sista tiden). Men jag mår nästan sämre efter att jag druckit dem, de är verkligen skitäckliga!!!
Har testat flera olika sorter, både klara och de med "mjölk" men de framkallar verkligen kvälvningar :S
De smakar nästan som såna där äckliga bantningsdrycker och alla som testat såna måste ju ärligt talat hålla med om att de smakar peckel!
Men näring måste man ju få i sig så det är väl bara att hålla för näsan och dricka, drömma om att det är en god smoothie eller milshake ;)

BLÄÄÄÄ!


Åsa Jungnelius...

Jag är verkligen så KÄR just nu!
Har varit inne på kosta bodas hemsida och kikat runt och hittade dessa underbara sakar ur hennes serie "Make Up".
Ingen skulle bli gladare än jag om dessa fick göra sig fina i vardagrummet och badrummet.




Stockholm idag igen...

En väldans massa resande det blir ;)
Ännu en tripp till huvudstaden blir det idag. Men idag åker jag helt solo. Jag skall nämligen på "hemligt" uppdrag. Är sjukt nervös just nu men hoppas på att allting kommer gå bra. Berättar mera ikväll när jag kommer hem igen.
Ha en toppendag.

Stockholm imorgon...

Har inte varit där sen i somras så nu är det dags igen!
Imorgon ska jag och mamma åka dit och ha en riktigt mysig dag :) Shoppa lite, fika och bara mysa! Hoppas bara att min nacke och rygg mår bättre då!

Hur naturlig är jag?...

Du har

(X) Mascara över 100 kr
(X) Plattång
(X) En locktång
(X) Designerparfym
(X) Foundation över 200 kr
(X) Ögonfransböjare
(X) Olika sminkborttagningsmedel
() Speciellt balsam i sprayflaska
(X) Läppglans över 100 kr
(X) Bodybutter
(X) Bodylotion
(X) Parfym över 300 kr

Summa: 11

() Använder plattång/locktång varje dag
() Använder foundation varje dag
(X) Använder mascara varje dag
() Använder kajal varje dag
(X) Använder läppglans varje dag
(X) Använder bodylotion varje dag
(X) Använder bodybutter varje dag
(X) Använder ansiktsrengöring varje dag
() Använder hårinpackning varje dag
() Använder hårspray varje dag
(X) Tränar på gym
(X) Klipper dig varannan månad

Summa: 7

Du har

(X) Tonat håret
(X) Färgat håret
() Hårförlägning
(X) Piercat dig
(X) Tatuerat dig
(X) Tagit hål i öronen

Summa: 5

0-10 Den naturligaste naturliga tjejen
10-15 Konstgjord behandlad blomma
15-20 Kanariefågel i nordisk miljö
20-20 du är en fryst jordgubbe
25-30 Barbiedock. Bara plast


En riktig snyftare till film...

Har precis sett klart en av de bästa filmer jag sett på länge, nämligen "Hachiko a dog´s story". Jag vet inte hur ofta tårarna kom under den här filmen, så otroligt fin och vacker historia om hur en man och en hund finner varandra och bildar en vänskap till livets slut och hur man hanterar sorgen när man förlorar sin bästa vän - sett ur en hunds perspektiv.
Det är stor risk att alla som älskar hundar och djur överlag kommer fälla många tårar under filmens gång. Den ger en tankte till eftertänksamhet.
Jag rekommenderar den starkt!




- Verklighetens Hachiko-



- Fimlens Hachi -

RSS 2.0