Vem är jag?...

Tycker faktiskt att det är alldeles för mycket prat om matte i den här bloggen så nu har jag tvingat till mig ett litet eget inlägg (det tycker jag är värd). Så vem är lilla jag då?
Är en väldigt livlig och kelig kattunge på 5 månader som fått namnet Whiskas Luna, precis som alla andra i mitt släkte har jag några udda och speciella egenskaper och några av mina är att somna på badkarskanten när matte badar, att vässa mina klor på jeans och smaka på precis ALLTING!
Kattmat är smaskens men riktig mat är ännu bättre, helst samtidigt som husse o matte äter också. Men jag har faktiskt EN speciell favorit och det är bananer. Så fort jag hör en banan skalas är jag på G! Är det tvungen så slåss och river jag för kung och fosterland för att få mig en liten smakbit (helst vill jag äta upp hela själv). Sover gör jag helst i sängen för gemenskapens skull, men när jag vill vara ifred så passar lådorna under sängen mig alldeles utmärkt.
Jag skulle kalla mig själv orädd och tuff, men matte säger att jag är en riktig fegis när det kommer till att gå ut i friska luften, allt som rör sig eller låter är riktigt läskigt. Nej, inomhus trivs jag bäst!
Nä, nu får det vara nog. Nu vankas det lite middag för mig.

MJAAAAU från Whiskas ;)




Lika som bär?...

Är det bara jag, eller håll med om att det finns en hel del likheter mellan dessa två badboys!



- Idol vinnaren Jay Smith -



- Charlie Hunnam i Sons of anarchy -

Gott blir ont...

När man har problem med IBS och gallsten måste man tänka sig för vad man stoppar i sig för annars kan det bli problem :(
Hela tiden försöker jag testa saker för att se om de funkar eller ej...
Och igår fick jag cravings på gröna äpplen, så sagt o gjort jag åt 2 stycken vilket jag INTE skulle gjort! Nu har jag kramper och panik smärtor :(
Äpplen med skal är tydligen INGENTING man skall äta om man har mina problem :(
Lär bli en tuff dag om inte värken släpper snart! Nu sitter jag o dricker en kopp thé och har käkat en massa lindrande piller...
Blä.


Valentines day <3...

Faktiskt en av mina favoritdagar! Jag struntar i att folk tycker det är komersiellt och att det bara är affärerna som tjänar på denna dag! Jag tycker om att uppvakta mina nära och kära oavsett om det är en speciell dag eller inte men jag tycker att det är fint att det finns en dag så man kan tänka lite extra på varandra! Och det behöver inte handla om att ge varandra presenter utan man kan visa sin kärlek på andra sätt också!

Men jag har haft en riktigt fin dag  :) Träffade mamma på stan och vi gick och tog en riktigt smarrig fika på storken, jag fick jätte fina presenter av mamma! Bl.a. ett smyckesskrin jag suktat efter!  Bild kommer imorgon. Har även uppvaktat min prins :)

Nu ska jag äta middag ;) PUSS





Så var det med den våren...

Inge kul alls att vakna imorse och titta ut!
Vart tog solen och värmen vägen? Nu får det verkligen vara nock med all snö och kyla! Till och med här i lägenheten håller man på att frysa röven av sig eftersom det är nåt fel på ventilationen och Uppsalahem tar gooooooood tid på sig att komma o fixa det!
Aja, tjocktröjor och morgonrock på helt enkelt :S

Nu har jag ialla fall kommit hem från stan, fick skjuts ner så det var ju skönt. Utträttat lite små ärenden och även försökt hitta en födelsedagspresent till Leila men hade nada inspiration så det får jag ta imorgon istället. Nu ska jag fortsätta att städa tror jag.

- Utanför fönstret just nu -



- Ibland är det faktiskt kul att få post 
Dessa godingar damp ner till mig idag -



- Min nya fina Cupcake mugg
som jag fick av mamma på fullerö
Kommer passa perfa att dricka thé i -


Illa...

Jag är sååå redo att kasta in handduken just nu! Ligger här i soffan och skakar och väntar på att nästa kaskad av spyor ska börja. Sov ingenting i natt, vred och vände på mig i flera timmar innan jag insåg att det var lika bra att skita i det, så jag låg och läste fram till 05 tiden då jag somnade av utmattning. Vaknade inte förrän klockan 13 idag och mådde verkligen pyton då!
Kroppen strejkade verkligen, jag kallsvettades och darrade så jag trodde jag skulle ramla ihop. Jag känner mig så jävla äcklig!, håret kletar i pannan och nacken, tröjan är blöt och jag känner mig som sju svåra år!
Det underbaraste av allt är att jag har tvättstugan nu också, eftersom jag glömde tiden förra veckan har jag 4 IKEA kassar proppfulla med tvätt, jippie så underbart att springa upp och ner. Hoppas jag inte spyr i tvättstugan bara!


Liten börjar bli stor...

På fredag blir lilla yrvädret 5 månader :) Tänk att tiden går så fort!
Just nu håller han på att storma lägenheten och upptäcka nya spännande platser, mina underkläder bl.a.




RSS 2.0