Monday it is...

Och solen skiner ute! Det mesta hade varit rätt perfa om det inte hade varit för föryldningen och dumma magen som spökar nu igen :(
Men jag har ändå försökt sysselsätta mig så gott det går idag, har varit ute på en skön promenix som resulterade i ett besök på bibblan för återlämning av böcker och lån av nya, har även ringt lite samtal och fixat med några ansökningsbrev om sommarjobb. Har även påbörjat städningen av köket, tänkte ta tag i det ordentligt och torka ur alla skåp, gå igenom vilka recept o kökböcker som skall sparas, se efter om det finns någonting i skafferiet som ligger o möglar (?) m.m.
Men nu ska jag ta en välbehövlig paus och ta ett skönt bad med en ny skvallerblaska :) Det är egentid det!


Haft en supermysig dag...

Idag har varit en bra dag =)
Umgåtts med mamma på stan, fikat och pratat och gått i en massa affärer! Fick med mig en massa fint också!
Tack älskade underbara mamma för att du finns och lyser upp min vardag.

I could die for that hair...

Vad var det han snubben Ben sa i halv åtta hos mig om den där kvinnans hår, ruffs muffs? Den beskrivningen stämmer riktigt bra in på mitt hår just nu! Har inte toppat mig på vet inte hur länge och efter senaste experimentet med blekning är allt bara ett STORT trassel som inte går att göra någonting åt. Nästa vecka är det jag som bokar tid för en redig klippning och fix.
Under tiden sitter jag och suktar efter snygga frisyrer på nätet och har kommit fram till att JAG ÄLSKAR Lauren Conrads hår!, så snyggt, så fint och endå så enkelt!
Tänk om jag också kunde ha hennes hårkvalité och längd.
Gud vad jag skulle må då :)


Vårfint á la celebrities...

Finns så sjukt mycket fint där ute att välja på inför våren!
Dock har jag hittat två favoriter som jag sett på två celebs :)



- Blev riktigt kär i den här färgen
på skinjacka! Äger en svart och en puderrosa själv
men en ljusgrå skulle verkligen passa in i min garderob just nu -



- Riktigt snyggt Taylor!
Så här går jag gärna runt i vår och sommar -

Aldrig mera hiss...

Jag har ALLTID avsytt att åka hiss, paniken som infinner sig är obeskrivlig! Och nu har jag fått det bekräftat att det INTE går att lita på dem.
I går kväll låg jag och halvsov framför en film, ni vet när man är inne i nån form av dvala där man till hälften hör ljuden på tv:n, samtidigt som man håller på att försvinna in i sömn.
Då helt plötsligt hörs ett dån och sen kommer ett ljud av splitter, låter som om någon kastar en flaska mot dörren. Hoppar upp ur sängen halvt sömndrucken och undrar va faaaan är det som händer? Vet inte om jag ska våga öppna dörren eller inte, men gör det ialla fall. Där ute har alla andra också öppnat sina dörrar och gissa vad! Jo, hissen har stannat på min våning och någon av de som sitter får panik och slår sönder rutan så det ligger glassplitter precis överallt :S
Hissgubbarna och räddningstjänsten är tillkallad så jag kan lungt gå in igen...
Men herregud, vilken panik de stackars människorna måste känna. Jag skulle helt ärligt inte kunna svara för mina handlingar i en sån situation.
Så från och med nu kommer jag aldrig någonsin sätta min fot i en hiss, vardagsmotion here I come :D


RSS 2.0