Going downtown...

Färdig duschad o påklädd. Sitter o väntar på att tiden ska gå lite snabbare så jag kan bege mig ner på stan.
Har en hel del o fixa med idag. Hoppas att allting löser sig, känner mig rätt nervös men jag tror att allting kanske kan ordna upp sig (?).
Nej, inge mer bloggande nu. Vi hörs lite senare istället ♥

London om exakt 3 veckor...

YES!!!
Vid den här tiden om 3 veckor är det jag o mami som sitter på planet på väg att landa i löveliii London :)
4 fullspäckade dagar med shopping, sightsing o massa mor o dotter umgänge!
Som jag har längtat och nu är det snart dags igen. Tiden har gått så sjukt snabbt och jag kan knappt bärga mig längre.
Nu är det snart tid att börja skriva packnings o shoppinglista ;)









- På Oxfordstreet en underbar kväll -


Eurovision favvosar...

Igår under tävlingen satt jag o funderade på om det var bättre förr? Och JA det var det faktiskt. Därför har jag letat fram några av mina gamla favoriter. Lyssna o njut (och skratta).




Dåvarande Jugoslavien 1990
Hon är sååå lik Marilyn Monroe

Österike 1990

England 1991

Frankrike 1989

Cypern 1989

Israel 1989

Norge 1989


Irland 1989

 


Change of plans...

Egentligen skulle vi varit nere på stan nu. Idag var det jue karneval i Uppsala, sånt tycker jag är kul! Massa dans o galna kreationer men dessvärre tillät inte vädret det. Att stå där och totalfrysa när man redan är förkyld o hängig är inget vidare *suck*.
Så istället blir det till att hitta på någonting här hemma. Funderar på om vi ska baka någonting? Problemet är bara att vi inte kan komma överens...haha
Nej, nog med bloggandet nu.

Ut på vägarna...

Sååå trött på att sitta inne just nu.
Vi ska ut o åka, eller rättare sagt jag ska få övningsköra i våran lilla skorv :)
Hoppas att ni har en riktigt bra dag!

Sverige till final?...

Vi sitter här o kikar på eurovision...
Helt ärligt så är Sverige klart bäst hitills! Bryr mig inte ett dugg om vad alla tidningar o "experter" skriver. Allt annat är faktiskt kasst, vissa kan jue inte ens sjunga. Skulle vara kul o höra hur de andra bidragen lät om dessa är de som tillhör eliten.
Nej, dags för Sverige att ta tillbaka segern o visa vart skåpet ska stå.






- Go Anna GO -

Jag ska tydligen inte äta godis :P...

Imorse hände en riktigt skum sak!
Var ner i källaren och hämtade upp lite saker och när jag kom upp i lägenheten så hörde jag ett konstigt ljud. I lägenheten sitter en skata och river i min godispåse som jag glömt att ställa in i kylskåpet!
Den är verkligen helt jävla galen och låter som jag vet inte vad!
Lyckades få ut fågelhelvetet och ja jag kastade min sargade godispåse...haha
Kommer aldrig mer ha någonting "ätbart" framme längre :P





Why Heidi why???...

OKEJ!
Jag är absolut inte emot skönhetsoperationer. Jag tycker det kan passa väldigt många, och jag tycker att om man inte är nöjd med sig själv och har möjligheten att ordna det man inte trivs med så varför inte? Jag kommer själv när jag får ordnad ekonomi att rätta till både ett och två fel.
Men varför måste så många redan sjukt snygga människor operera sig? Det är orättvist att de föds perfekta och sen opererar sig o blir så groteskt fula!
Äger de ingen spegel???
Nej, sånt stör jag mig.






- Heidi alldeles perfekt som hon är -



- Men detta är INTE okej, hon ser så
sjukt gammal och ful ut!
Hon borde få ångerrätt på sina operationer -


With you...

Dag som natt finns du i mina tankar, du har byggt ett bo i mitt hjärta och där kommer du alltid stanna, på mitt finger har du din plats och det är det vackraste!, du finns alltid med mig vart jag än går. Du och jag tillsammans nu som då, nu som i morgon, du och jag tillsammans. 
Du är min bästa vän, min älskade och min själsfrände, tillsammans med dig kan jag prata om allt och det känns så bra. Att vara tillsammans med dig, att jag alltid kan lita på dig. Du gör mig trygg, du gör mig stark. När du ler vill jag le ännu mera. 
Jag älskar dig så otroligt mycket min fina! 



Babysitter wanted, rekommenderas inte...

Igår var det dags för en skräckis för oss. Okej, den var inte direkt kanon i början men nog tänkte man att den blir nog bra lite senare, men då kommer vändningen och filmen blir helt muppigt istället. Tänker inte berätta allt men som sagt. Lägg hellre pengarna på en bättre DVD rulle.






- Sämsta filmen på vääääldigt länge -


Svettigt med rent...

Bara badrummet kvar nu! =)
Vad vi har varit duktiga idag, dammtorkat, dammsugit och torkat alla golv! Det tycker jag är riktigt strongt när det är sjukt varmt ute som det faktiskt är idag.
Och håll med om att det alltid är roligare att städa när man är två ;)
Nej, nu vankas det lite isvatten med citron på balkongen och sen tänker jag bada!

Löveliiiii...

Fredagen är här! Saker o ting börjar kännas riktigt bra just nu :) Igår var en riktigt härlig dag! Pojken o jag begav oss ner på stan i det härliga vädret och käkade glass o gassade vid saluhallen, därefter blev det lite promenad på stan innan vi begav oss hemåt igen. Handlade en massa gott till kvällsmaten. Det blev grekiska köttfärsbiffar med fetaost, grekisk sallad, tsatziki, klyftpotatis och vin till det :) MUMMA!!!
Jag är kär o lycklig just nu.


Sängen lockar just nu...

God morgon!
Har knappt sovit en blund inatt, feber o huvudvärk har hållit mig vaken trots ihärdiga försök att sova :( Sitter här nu och kan knappt hålla ögonen öppna. Halsen värken och näsan är igenkorkad...
Egentligen så vill jag bara krypa ner i sängen igen och sova bort den här dagen, men det går icke. Engelska tenta idag mellan 9-12. Känner mig inte direkt motiverad vill jag lova!
Hoppas dock på ett godkänt. Sen tänker jag umgås med min älskling.

Doctor doctor...

Vad är det för fel egentligen? Ligger här i soffan helt däckad och vill bara krypa ur mitt eget skinn just nu! När huvudvärken precis börjar gå ner sig lite ja då är det dags för nästa helvete. Först började det med att det kliade som faan i öronen och när jag topsade mig (äckligt jag vet), så var topsen helt fyllda med blod! Jag blöder ur öronen... (och nej, det var inte som att det var ett litet sår) utan det verkligen blödde i mina öron! Som om inte det vore nog så har jag feber och fått en massa röda kliande utslag på kroppen...
Vill inte ligga här o svettas som en äcklig gris med tussar instoppade i öronen :S


Back on track...

Nu var det ett bra tag sen jag uppdaterade här! Har inte direkt haft någonting att skriva. Senaste tiden har jag mest gått runt o mått riktigt pissigt, haft migrän liknande huvudvärk och kräka i några dagar och magen har strulat värre än någonsin *suck*.
Skolan tar stryk och det hatar jag! Men vad ska man göra när man inte ens kan resa sig upp ur sängen utan att huvudet dunkar sönder och gallan gör sig påmind i munnen hela tiden.
Men jag är så sjukt glad över att jag har så underbara människor runt omkring mig! Underbara mami och min älskling, vad skulle jag göra utan er? Så som ni funnits där för mig den sista tiden! Jag älskar er så!!!!





All by my self...

Som rubriker avslöjar sitter jag här helt ensam just nu...
Kärleken åkte ganska så nyligen hem efter 2 riktigt mysiga dagar tillsammans. Saknar mitt hjärta redan! Det är alldeles för tomt och tyst här nu, dock 2 dagar med alldeles för mycket mat för min del!
Mkt länge sedan jag kände mig så här sjukt mätt o uppsvällt, men herre jävlar vad gott det har varit :) Är inte direkt bortskämd med att äta och laga mat här hemma så jag har mina små ljusglimtar att se fram emot! Nu blir det dock diet igen som gäller! Dagarna går, värmen är på G och London stundar! Vill jue gärna kunna komma hem med lite kläder (som inte är tält) därifrån.
Så vad gör jag ikväll då? Så dags att börja plugga inför engelska tentan på onsdag. Men att plugga på en fredagkväll? Ja kanske.
Har ialla fall laddat upp med lite mys. Men nu först väntar ett skönt bad med ett litet hemma spa för att komma igång. Jiiiha!!!






- Haha helt plötsligt inser jag att
det är sjuuuukt mkt kalorier i mitt mys.
Kanske blir det så att jag skippar fantan (som jag inte druckit på hur många månader
som helst) och nöjer mig med favvo vin ;) -


I natt jag drömde...

En sjukt underbar dröm som jag skulle velat fortsätta drömma för alltid. Jag drömde att jag hade en lika snygg killerbody som denna sjukt snygga tjej!!






- Audrina Patridge i The Hills -


Plastic Fantastic dreams...

Så här ligger det till!
Just nu hatar jag mig själv och min kropp mer än någonsin! Eller okej, jag mådde sjukt dåligt när jag var som fetast (är fet nu också), men inte lika sjukt tjock som jag för några år sedan! :S
Sanningen är ju den att det endast är JAG som kan göra något åt det, eller inte helt sant. Vissa saker kommer aldrig bli bättre hur smal jag än blir (vilken dröm). Så oavsett så kommer och SKA jag lägga mig under kniven om några år (kanske snabbare om jag får bestämma).
Jag kan redan nu se hur min nya kropp kommer se ut och det är magiskt att drömma om den! nästan bättre än att svulla choklad, vilket är strängt förbjudet då!
Det kommer ta sin tid att skulptera allting till perfektion, och det kommer vara sjuuuukt dyrt! Men förhoppningsvis så får jag hjälp med några av ingreppen ;)
Så vad är det då som jag ska förändra???? ny är ni nyfikna va ;)

1. Magen (fettsugning och åtstramning, ta bort äcklig hud som absolut inte ska finnas där)
2. Armar o lår (även här gäller fettsugning)
3. Rumpisen (strama åt)
4. Öronen (seriöst så kan inte jag ha utsläppt hår, mina öron står ut för mycket, de måste på något sätt tryckas in mot huvudet.
5. Boobisen (nix, ingen förstoring, gärna mindre! och sen ska de fastas till ordentligt också).
6. Näsan, tro mig! Jag har slutat med fotografier i profil, min krok är ENORM... :(

Det där är väl vad jag tänkt mig ungefär...
Sen finns det ju en massa att fixa som inte kräver operationer också. Som att fixa hårförlängning, permanent hårborttagning m.m.

Om ni bara visste hur sjukt mkt jag längtar =)


Snyggaste bikinin i The Hills?...

Som ni säkert redan vet vid det här laget är jag "galen" i The Hills o The City. Enligt mig två av de bästa reality serier som någonsin gjorts...
Snart lackar det mot sol o bad och då är en snygg bikini ETT måste!!!
Har valt ut några som jag tycker är riktigt fina.

VILKEN är eran favorit?






Vad väljer du?...

Idag är verkligen inte min dag. Vaknade nyss med en total täppt näsa, dunkande huvudvärk och illamående. Känner verkligen för att krypa ner under täcket igen och sova några timmar, men det går inte. Ska till doktorn om ett tag så det är bara att hålla sig vaken.
Sitter här o dricker lite varmt thé och kikar på nyhetsmorgon. Under tiden så blir det en liten lista...

One three hill eller O.C: The Hills o The City!!
Ute- eller Hemmakväll: Hemmakvällar har det blivigt väldigt mkt på sista tiden så jag måste nog säga det.
Lyx eller Budget: Just nu tillåter bara plånboken budget :S, men lyx är att föredra :)
Sommar eller Vinter: Sommar helt klart.
Vad har du på dig en ledig dag hemma: Myskläder.
Favoritfilm: A walk to remember.
Drömväska: Fendi spy.
Favoritfärg: Rosa, vitt och svart.
Drömprins: Min älskling så klart ♥
Maträtt: Mexikanskt.
FavoritResemål: London.
Tycker inte om: Alldeles för mycket.
Favoritdricka: Isvatten med citron eller färskpressad juice.
Vilken färg på väggarna i ditt sovrum: Vita + en grå bård.
Vad gör du när du är uttråkad: Städar, tittar på film eller läsa en massa skvaller ;)
Missbruk: Shopping =)
Vad retar du dig mest på: Folk som smackar när de äter!
Läggdags: Alldeles för sent.
Nagellack: Just nu ett korallblått.
Syskon: Storebror.
Om du var tvungen att skänka bort 25 000 till välgörenhet vem skulle få dina pengar: Hm, cancerfonden eller plan.
Bästa bok du läst: Hm, alldeles för svår.
Favoritparfym: Paris Hiltons "Heiress".
Vilken är din bästa egenskap: Omtänksam.
Senaste köpta skiva: Inte köpt en skiva på säkert 10 år nu...
Favoritgodis: Choklad och surt.
Studier eller jobb: Pluggis...


Mysig helg lider mot sitt slut...

Ligger här med laptopen på kulmagen :P
Ska snart stänga av den och hoppa in i dushen (fryser nåt så förjäkligt) och sen sussa kudden, är sjukt trött! Imorgon är det måndag igen. Tiden går så sjukt snabbt nu.
Helgen har varit riktigt mysig :) Spenderade fredagen hos pojken min, vi gjorde smarrig paj och kikade på film =) I lördags hämtade vi upp mamma vid hennes jobb och sen begav vi oss till plantagen för att inhandla lite saker till min balkong. Blev en massa fint så nu fattas bara en duk och dynor så är det redo för ljumna kvällar med vin och frukt :)
Efter shoppingen åkte vi hem till storvreta för lite födelsedagsfika, dejt med pappa o mys med Tequila. Jag fick även passa på att köra min bil...haha
Kvällen avslutades med hämtpizza (besvikelse), var riktigt sugen på köttfärs på pizzan, men det var klumpar lika stora som köttbullar :S
Fy faaan va äckel päckligt...

Nej. Nu fryser jag för mkt för att babbla mer. PUSS o GODNATT.

Grattis älskade mamma på födelsedagen...

Idag fyller världens bästa mamma år! GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! :D
Vet inte vad jag skulle ta mig till utan min fina och underbara mami! Hon har alltid funnits där mig oavsett vad det gällt och aldrig dömt mig!
Tillsammans har vi haft så otroligt kul, vad vi än gör, pratar i telefon, fikar, reser m.m.
MAMMA jag älskar dig såååå otroligt mkt!






Fin utmärkelse...

Finaste Eleonore har valt mig att få stå för veckans tips i hennes underbara o härliga blogg :)
Gå gärna in och kika där! En massa härliga tips, recept och mycket mycket annat trevligt för den som vill ha en mysig lässtund bland massa gott :)
Det här verkligen en super go tjej som verkligen funnits där för mig!


Glass premiär...

Trots halvtaskigt väder blev det en riktigt mysig glass premiär med mami idag :)
Typiskt nog var min favorit vanilla choc cookie slut! *morr*. Men trippelchokladen var riktigt smarrig den också! Dock vart jag riktigt kall efteråt, huttrar fortfarande något så fruktansvärt...






- Finaste mamma -



- Moi -


Eftersom jag inte har något vettigt för mig...



Är du kär?
Ja det är jag! :)
Är du en sportfåne? Nja, älskar att träna o röra på mig men sportfåne...näää!
Är du likgiltig? Gud nej, det hoppas jag verkligen inte att jag är!
Är du röksugen? Nix pix.
Är du rik? Haha neeej.
Är du fattig? Nää.
Är du trött? Neeej, vaknade med en massa härlig energi idag :)
Är du shoppingsugen? Always.
Är du töntig? Är jag säkert!
Är du ressugen? Kan man vara annat än det? Fick jag välja skulle jag resa mestadels av tiden.
Är du skolsugen? Pass.
Är du irriterad? Nopes.
Är du festivalsugen? Nä. Är verkligen INGEN festival människa. Gillar inte när det är lerigt och äckligt runt omkring mig.
Är du alkholsugen? Hm, lite väl tidigt att känna sug efter sprit väl?
Är du saknad av nån? Det tror jag nog att jag är ;)
Smeknamn? Laleh.
Bästa åldern? Vet ej.
Bästa tidningen? Solo, Cosmo, Glamour =)
Hur sminkar du dig? Olika.
Höstens accessoar? En snygg väska.
När stal du senast något? Måste varit på lågstadiet när jag norpade lite anteckningsblock och pennor ur förrådet.
Hur många timmar sov du inatt? 7-8 kanske.
Vilken film såg du senast? Oj, vet inte när jag såg film senast faktiskt.
Vilken internetsida besökte du senast? http://www.ikea.se
Vad sa du senast till vem? Nej tack jag vill inte ha snabbare bredband (någon på comhem).
Vem fick du senast sms från och vad stod det? Från Marih, vad det stod är hemligt *s*
Vad gjorde du i förrgår? Oj, låg hemma och hade ont.
Hur många msn-kontaktetr har du? Runt 100 skulle jag tro.
Vilket land besökte du senast? England.
Hur många snälla känner du? En del.
Vad såg du senast på tv? NCIS.
Vad är det för märke på din dvd-spelare? Äger ingen DVD... vad har man annars datorn till?
Senaste köp? Äpplen och tuggummi.
Vad har du dåligt samvete för? Alldeles för privat.
Vad har du för skor? Just nu? Inga alls på mig.
Vilken musik har du lyssnat på idag? En massa kraffs på spotify.
Är du vegitarian? Halvt om halvt.
Har du sagt "jag älskar dig" till någon idag? Inte ännu, men det kommer nog :)
Vad heter dina kusiner? Men guuud! Jag har ju runt 40 stycken om mer så jag kommer inte ihåg alla namn.
Är du feminist? Nää.
Vad drack du senast? Isvatten.
Gillar du att laga mat? Ibland.
När sjöng du senast? Idag.
Håller du det städat? Yes, gillar inte damm, smuts o snusk.


Äkta vänner växer inte på träd...

Den senaste veckan och helgen har jag VERKLIGEN fått upp ögonen för vilka som kan kallas vänner och vilka som helt enkelt kan "raderas". Vänskap handlar om att ge och ta, att skratta o gråta tillsammans och att finnas där för varandra...eller hur!
Tydligen tycker inte vissa att detta är viktigt, pojkvänner, andra nya vänner och en massa annat skit får hellre komma före en nära vänskaps relation.
Det tycker jag är SHADY!
Jag har insett att jag varken har ork eller lust att lägga ner tid på dessa människor! Jag har försökt rätt länge nu men till slut kommer man till en punkt då det får vara nog helt enkelt. Nu vet jag vilka mina riktigt nära och äkta vänner är och dessa kommer jag hålla kontakten med och umgås med precis som vanligt, ni andra lär märka ifall jag hör av mig eller inte!



"I thought you were my best friend
I thought we'd be together 'til the end
You're not the girl I once knew
Tell me where she is but she's not you

You used to be that shoulder
That shoulder I could lean on through it all
But now it's getting colder
There's no love between these walls

Jealousy, jealousy, jealousy
It's such an evil thing to watch someone have
Jealousy, jealousy, jealousy
Nobody wins when you're full of envy

I only wanted what was best for you
Everything I did, I did becaused I cared
So how did all the good between us turn so bad?
Maybe someday we'll get back what we had"




- No more BFF´s -


RSS 2.0