Just nu...

Är jag hemma själv. Förkyld o gnällig. Trött. Uttråkad.
Finns ingenting att se på dumburken och filmerna på datorn är inge lockande. Får väl pyssla med en liten lista istället...

Klädsel
Vad har du på dig idag:
Ett par röda inneshorts, svart t-shirt och en grå hoodie.
Vad använder du just nu för skor: Kör på mina sneakers ett tag till innan det är dags att pälsa på fötterna igen.
Favoritfärg på kläder: Svart fungerar ALLTID! Men det är alltid kul o addera en färgklick ibland, rosa, vitt, grått, lila, rött... beror helt o hållet på :)

Senaste person som
Sov i din säng:
Det måste vara jag, eftersom jag legat o sovit typ hela eftermiddagen.
Du pratade med: Amanda.
Du delade en drink med: Pojken måste det nog varit.
Du gick på bio med: Sanna.
Du gick på stan med: Amanda.
Skällde på dig: Doktorn på sjukhuset.

Senaste
Låt du hörde:
Robyn- Dancing on my own.
Film du såg: New Moon. Vet inte hur många gånger jag sett den nu :) Men den är så bra!
Mat du åt: Plommon? Har inte ätit mat idag så det får väl räknas.
Kram: Sambon.
Puss: Också sambon.
Fest: Oj, den var klurig ;)
Känslan: "Jag vill ut o jogga men förkyldningen gör sig för påminnd"
Ilska: Idioten som alltid ställer ut sina soppåsar i trapphuset istället för att gå iväg med typ 1 meter. Det LUKTAR!!!
Resa: Till underbara LONDON med mami i somras.
Glädje: När jag fick tillbaka en gammal tenta o läste mitt omdöme :)
Dröm: Den är seriöst för sjuk o pervers att berätta om. Jag blev nästan rädd när jag vaknade, kan man drömma sånt?
Boken du läste: Marknadsföringsboken inför tentan.
Personen du träffade: Sambon.
Personen du pratade i telefon med: Mamma =)
Personen du fick sms av: Hiba.
Gången du åt en 7-eleven korv: Blää! Äter inte korv, är färsvegetarian, dvs äter endast köttfärs.
Gången du var utomhus: Nån timme sen när jag var på affären.
Gången du sov: Ett par timmar sen.
Gången hela din familj åt middag tillsammans: Oj, kanske 4 månader sen?.
Saken du köpte:
En tidning.

Om dig

Namn: Leila.
Ålder: 25.
Smeknamn: Laleh
Syskon: en storebror.
Sysselsättning: Pluggar.
Bra egenskaper: Rätt bra på att läsa människor faktiskt.
Dåliga egenskaper: Dåligt morgonhumör.
Linje/klass: FID5
Hårfärg: Ljusbrunt.
Ögonfärg: brun/gröna.
Skostorlek: 40-41, ibland funkar 39 också.

Feeling Hot hot hot...

Ute är det grått och kallt men jag är stekhet just nu! Har inte kunnat sova ett dugg i natt, ena stunden var det iskallt och stumpor o tjocktröja åkte på för att i nästa stund svettas och slita av sig allting. Vet inte hur många gånger jag stirrade på mobilen o önskade att det var helg idag istället för jobbig måndag. Men nu sitter jag här ialla fall med en kopp kaffe, alldeles kallsvettig, en ömmande hals o rinnande näsa. Är det inte underbart att det alltid ska vara någonting fel på mig?
Egentligen kanske jag borde göra om det här till en sjuklingblogg? :P

Aja, men det är bara att bita ihop o fortsätta. Idag är det butiksarbete som står på schemat :) Kan bli kul eftersom det var grymt länge sen vi hade det och det är ett av de roligaste ämnena enligt mig :D
Sen blir det hem o lägga sig i badet o läsa lite snask :)
Det var egentligen meningen att jag skulle träna idag men jag tänker va lite snäll mot kroppen o istället ta en långpromenix ikväll.

MEN: Allt är inte helvete dock; har faktiskt 3 saker att vara sjukt glad och lycklig över! Världens bästa mamma, den mest underbara pojkvännen som finns, och min underbara ängel o bästa vän Malin.
Utan er skulle det helt enkelt inte funka ;)

PUSS





Dunk dunk...vem där?

Gaaaah! Får snart frispel (när använde jag det uttrycket sist?). Har en väldigt stor o avgörande tenta imorgon som jag är totalt sönderstressad för men pluggandet går inte alls så som jag vill. Mitt huvud håller på att sprängas i tusen bitar och det känns som om jag skall spy vilken sekund som helst nu. Hittar ingen ultimat plats o plugga på heller, lägger jag mig i sängen kommer jag somna, soffan är alldeles för obekväm, köket alldeles för tråkigt och badkaret orkar jag inte ens tänka på.
Inte hjälper det särskilt mycket heller att det är en miljon byggarbetare här utanför som lever rövare. Fantastiskt.
Ibland är det bra motigt...


Så här klär jag mig gärna i höst...

Supersnygga och alltid lika välklädda Olivia Palermo prickar alltid rätt!






Den rosa koftan är verkligen så snygg, älskar den blekrosa färgen
och detaljerna längst ner. Ett par snygga shorts och lite tjockare strumpbyxor till
är så riktigt riktigt hett. Till denna look skulle jag välja ett par snygga platå skor.


Vad är väl 10 timmar på akuten?...

Inte blivigt så där jätte mycket bloggande på sista tiden av rätt så förstårliga skäl. Den sista veckan så har jag varit jätte dåligt och sovit i snitt 10-12 timmar om dagen. Allting började med en migrän likande huvudvärk som vägrade ge mig sig, sen kom illamåendet, stelheten i kroppen och domningarna. Har inte klarat av lukter eller ljud & ljus alls. Sista dagarna har jag fått sitta ner i dushen och i stort sett levt på macka o juice. Men igår bar det av till husläkaren där jag i stort sett svimmade framför henne som jag skulle anmäla mig hos. Var så stel o hade sån värk att min läkare skickade mig till akuten.
Efter 10 timmars väntan kände o klämde läkaren på mig och gav mig en massa smärtlindring o kramplösande innan jag fick åka iväg o sova på avdelning.
Vet fortfarande inte varför jag mår så här. Har haft lite mindre värk idag men känner mig inte alls särskilt okej. Vill bara ligga ner o inte alls göra någonting.




- Ikväll tröstar jag mig själv med lite mys -

Celebs med stil...

Har suttit ute i sköna solen i några timmar nu, varvat plugg med lite pyssel också. Men senaste timmen har jag bara kikat runt på höstens mode och jesus amalia vad mycket snyggt jag hittat!
Kikade även runt en hel del på vad kändisarna har på sig denna säsong och passade även på att bestämma vilka mina 3 stilförebilder är.
Tror knappast jag är ensam om att tycka så!!!

Lauren Conrad



Nicole Richie


Olivia Palermo

Det brinner...eller?

Ligger i sängen med dunkande huvudvärk (migrän i 2 dagar), när vi hör hur det börjar tjuta och låta över hela området. Kliver upp o kikar ut genom fönstret, och in på gatan kommer 6 brandbilar med full fart, två vanliga och två med stegar, 2 ambulanser och 1 polisbil + en pressfotograf. Ut springer en massa rökdykare och far in i VÅRAT hus, efter det rullas slangar ut och brandhissen åker upp :S
Där står jag i nattlinne o vet inte riktigt vad som händer? Bäst o klä på sig typ. Går ut på tomten där alla samlats, en del har t.o.m tagit med sig kaffe o tidningar ;)
Men tydligen är det ingen fara för efter cirkus 5 minuter sticker alla igen, utan att ge oss någon info alls. Nån som bestämde sig för att det här området behövdes livas upp lite månne?







Back to school...

Jesus Amalia vad den här sommaren gått fort!
Imorgon är sommarlovet över och det är dags att gå tillbaka till verkligheten igen, med allt vad det nu innebär (tidiga mornar, dötrötta kvällar, plugg, matlådor) m.m.
Men jag ser ändå fram emot det! Skönt o få lite rutin på allting faktiskt :)

Alldeles för tidigt...

GÄSP!
Det är riktigt otrevligt med så här tidiga mornar. Trots 3 koppar kaffe håller ögonlocken på falla ihop hela tiden. Förstår verkligen inte hur man kan vara morgon människa?
Otrevligt som sagt.

Dags att slå ihop sina bruna?...

Nu är jag sjukt trött på allt vad pluggande heter! Har suttit (läs legat) hela dagen o läst o läst med mindre korta pauser för toalettbesök, påfyllning att snask o kort promenix till affären, men förutom det har jag inte gjort möe alls. Kroppen känns sjukt stel och i mitt huvud snurrar en massa konstiga termer runt. Kommer säkerligen vakna i natt och skrika ut S.W.O.T metoden eller nåt :P
Om ni undrar vad jag plarrar om så har jag ännu en underbar tenta imorgon! Marknadsföring.
Är riktigt duktig över att jag klarade säljtentan, men den här känns inte alls lika bra. Hade knappt 2 dagar på mig att plugga till den.
Men jag får ialla fall åka bil till skolan imorgon så jag slipper gå upp allt för tidigt :) Goa Hiba låter mig nämligen åka med!
Gud, vad jag längtar tills jag själv kan brumma runt.

Nej, natti natt!!!




Skrivkramp...

Sakta men säkert börjar min skrivkramp släppa, men jesus Amalia vad det gjorde ont ett tag. Kunde knappt hålla i pennan eller plocka upp mobilas. Men nu är ialla fall tentan avklarad och ja vi får väl se hur det gick. Hoppas kan man alltid, men känner att jag inte borde sätta ribban så högt.
Nej, nu ska jag kasta mig och min mätta mage i badet och plöja igenom nya veckans nu. Sen blir det TV o slagga. Känner mig trött och virrig just nu...

5 timmars tenta stundar...

Sitter här med kaffe koppen och en skål yoghurt och känner mig som en Zombie just nu. Vill också ligga kvar i sängen o sussa skönt! Är verkligen inte van med så här tidiga mornar! Men jag antar att det är dags att börja vänja sig eftersom skolan drar igång på allvar nästa vecka :S
Nej nu ska jag fortsätta o dona lite, sen blir det till att bege sig mot avrättningen och efter det tvätt o städ. Varför är alla måndagar lika underbara?

RSS 2.0