Vilken flopp...

Gissa om jag är besviken! Filmen igår var verkligen en besvikelse BIG TIME!!!
Jag satt typ och skrattade mig igenom hela filmen, istället för att bli rädd. Då är det illa. Ska jag vara ärlig kändes det mer som att sitta och se på scary movie än scream!. Bläää!!
Efteråt begav det sig till V-dala för lite flipper och cider.


Bio tajm...

Ikväll blir det bio :) Fantast som jag var av de 3 första filmerna så är det nu då dags att se den sista också! Jag pratar självklart om Scream 4!!
Hoppas att den är riktigt bra och att jag får bli lite rädd ialla fall ;)




Påskafton...

Ja även denna dag börjar lida mot sitt slut! Har haft en mysig dag, så jag är riktigt nöjd. Har varit ute hos mamma o pappa och avnjutit en massa god mat, så nu är jag väldigt mätt i magen. Fick även en fin påskpresent av mamma :)
Efter middagen blev det en liten snabb tur till City gross och lite backning/parkering. Måste se till att allting verkligen sitter så snart som möjligt!!
Nu ska här hoppas i myskläderna, läs "jäskläderna" och bara ta det lungt.



//L

Ta bort skiten nu!...

Stackarn, som ni själva kan se på bilen är Whiskas inte särskilt nöjd med att gå runt med dumstrut på sig. Men förhoppningsvis så kommer hans sår läka snart.




//L

Kokosmazariner med hallonsylt...

Idag finns inte så mycket att göra, så jag passade på att slänga ihop dessa godsaker :) Man kan byta till vilken sylt som helst, men det bör vara fast i konsistensen för bästa resultat.

Ugn:200°

Deg:
200 g smör
100 g socker
300 g mjöl

Hallonsylt

Kokosglasyr:
2 ägg
2 dl socker
1 msk smält smör
125 g kokos

Blanda ingredienserna till degen och tryck ut i alumniumformar. Lägg en klick sylt i varje form. Blanda alla ingredienserna till glasyren och lägg ovanpå sylten. Grädda i 200 grader i ca 10 min. Låt svalna och NJUUUT!






Mot vallentuna och lite sladdande...

Yes, idag var det då dags! Halkbanan stundar och jag känner mig riktigt taggad, okej lite nervös är jag väl också om jag ska vara ärlig. Vill ju helst inte hamna brevid någon som påminner om "gurkan". 11.30 lämnar jag Uppsala och är tillbaka kring 18.30 tiden igen. Har precis duschat och fixat mig lite, smörgåsarna ligger färdiga i kylen och lite frukt och dricka ska inhandlas och sen är jag redo att möta dagen.
Hoppas på en riktigt kul och lärorik dag!
Nu kör vi!!

//Leila

Snart kommer ett litet fyllo hem...

Lilla dunbollen är hos veterinären just nu, han ska kastreras. Hoppas att det går bra och att är hyffsat pigg när han vaknar. Kommer så väl ihåg när Tequila gjorde det, han vinglade jätte mycket, kräktes och hade sig. De stackars små liven.
Whiskas ska även få med sin en strut hem, han har haft ett sår på näsan som aldrig riktigt vill läka, det börjar bildas en skorpa men sen lyckas han få upp det igen, då veterinären tyckte att vi ska vänta 4 dagar så han får återhämta sig från kastreringen och sedan sätta på honom en strut. Kommer bli väldigt intressant att se, han kommer nog krascha in i precis allting :P

Annars då? Förutom mitt jädra illamående så är det rätt okej, jag förstår inte att jag allltid ska börja må illa och känna mig konstig så fort det börjar bli varmt ute? Det är precis som att min kropp inte tål när det blir härligt väder, har försökt dricka ordentligt men det verkar inte hjälpa. Får ta upp det med husläkaren när jag skall dit om någon vecka.

Nej, nu funderar jag på att gå ut på balkongen med en tidning och bara njuta lite innan vi ska åka och hämta hem lilla bollen.

//Leila

Slappa söndagen...

Fy satan vilket härligt väder det är ute idag! Har varit ute på en liten promenix med Whiskas som även han älskar det här vädret :) Dock höll han på att bli överfallen av en väldigt argsint kisse som leker herre på täppan här! Känns ju väldigt skoj o veta när han ska bli ute kisse om ett tag.
Dagen i övrigt har inneburit lite söndags handling på Coop och Maxi, jag premiär invigde att äta glass idag men det var ingen höjdare, blev illamående och fick ont i magen ganska så direkt. Får helt enkelt hålla mig till laktosfri glass i fortsättningen.
Nu funderar jag på att göra mig en kopp kaffe och gå ut på balkongen och sätta mig med en bok i bara linne och shorts! =)


-McDonken glassen som smått förstört min dag-



-Lillplutt sover på alla möjliga ställen-



-Stackarn med sitt sår på näsan-

//Leila

Ett steg närmare...

Nu är det bokat. På onsdag smäller det! Kommer bli en lång dag, lämnar Uppsala klockan 11.15 och beräknas vara hemma igen klockan 18.30. Ska man ta med matsäck kanske? ;) haha
Ska bli sjukt kul ialla fall, hoppas att det går lika bra den här gången som det gick förra gången, för då hade jag sjukt kul :)
Sen är det bara två steg till och sen förhoppningsvis är det färdigt =)
Gud vad jag gillar att prata i gåtor...

Nån som kan gissa vad det är jag ska göra?

Nu ska burret väck...

Inte en dag till med det här kråkhuset på skallen! Allt som går att göra just nu är att tvätta det och sätta upp det i svans...
Kul va???
För att ni ska få ett hum om hur mitt hår ser ut när det har självtorkat lägger jag in en bild här nedan. Så idag klockan 14 ska jag äntligen få det fixas :)



- Exakt så här ser mitt hår ut då!
Så ni kan ju förstå min frustration -

Sakta men säkert...

Så börjar jag känna mig lite bättre i tån o foten :) Var på närakuten idag och fick tån omlagd och kollad. De röda stimmorna börjar synas allt mindre och knölen är tömd på en massa blod och konstigheter (blää). Ska fortsätta med antibiotika och helst hålla mig så stilla som möjligt :S
Men nu börjar det klia i hela mig, vill inte bara sitta eller ligga hela tiden!

Vart f*n kommer allting ifrån?...

Igår märkte jag att det gjorde ont i tån när jag gick och belastade foten, men tänkte inte mer på det just då, men idag när jag vaknade så var min tå dubbelt så stor och helt röd :S
Har riktigt svårt att gå och sätta på sig strumpor och skor känns inte direkt lockande just nu...
Ringde sjukvårdsrådgivningen och hon tyckte att jag ska åka till närakuten och kolla upp det, vart kommer allt skit ifrån?
Ibland känner jag mig som en vandrande sjukdom eller nåt liknande, alltid någonting som är fel i/på kroppen. Gud så skönt det skulle vara att en dag få vakna och känna sig kry!!
Nej nu ska jag pumpa lite Staind i högtalarna och ta en dusch, ska ner på stan vid 15 tiden och ordna med en grej och sen ska jag försöka hasa mig till närakuten.

Efterlängtat...

Imorgon ska äntligen få träffa min fina Janina!, vet inte hur många år sen det var sen vi sist sågs.
Men nu så ska det äntligen bli av, hon kommer till Uppsala imorgon och då ska vi umgås lite. Hade alltid så himla kul tillsammans med henne och jag kommer aldrig glömma de mysiga stunderna på Åland när jag var där o hälsade på =)

Nu är det snart dags för lilla middag, blir rester från köttfärspajen från igår (jag tror jag börjar lära mig göra pajdeg nu) och sen blir det väl lite tv och några avsnitt lost skulle jag tro.
Hoppas att ni får en kanonhelg.

RSS 2.0