1 år...

Idag är en väldigt speciell dag =)
Det är nämligen min o älsklingens officiella 1 års dag. Kommer så väl ihåg den här dagen för exakt 1 år sedan!
Ikväll blir det film o mys o ostbricka.





Lite Halloween ialla fall...

Nu när man är "äldre" så blir inte särskilt mycket Halloween firande för min del, men destu mer var det när jag var yngre. Då karvades det ur pumpor och ställdes ut med ljus och sen brukade jag och min bästa kompis ha en halloween kväll. Vi hyrde en massa läskiga filmer, tände ljus, gjorde bål med blodiga händer o köpte en massa godis och satt o hade kul :)
Ibland kan jag faktiskt sakna det lite grand :)

Igår blir det bara en liten pumpa som får lysa på balkongen istället. Kostar de bara 2.90 kg så kan väl få köpa hem en?





- Får se om det blir ett klassiskt ghost face eller

om jag hittar på någon annat skoj -


Perversa mängder godis...

Vissa samlar på vykort, sudd, tomtar och några på navelludd (?). Men här hemma så samlar vi istället på godis :) Haha
Vet inte varför det finns en sån äcklig mängd här hemma eftersom vi knappt äter godis längre, bra o ha kanske?






- En liten sneakpeak-
Någon som vill komma på godiskalas kanske?

Idag om 2 månader...

Är det julafton.
Snacka om att tiden går sjukt fort just nu! Jag hinner så inte med allting som ska hinnas med :S
Det är födelsedagar (min + andras) som skall planeras o firas, LIA, en drös med skolarbeten o stora tentor som ska klaras av, jobbsökanden, fika dejter m.m.
Hur ska jag hinna med? Det spelar ingen roll hur jag planerar o strukturerar... det går bara inte!
Men nu tillbaka till julen. Är det bara jag som inte börjat tänka så långt ännu? Det känns som om folk redan börjar bli smått hysteriska, diskuterar årets julklapp på bussen, jultidningar o magasin har kommit ut, och pynt har redan kommit ut i butikerna.
Egentligen tycker jag väldigt mycket om julen, men inte så här tidigt! Det känns verkligen som om allt det mysiga försvinner om man börjar dona för tidigt :(
Och föresten hur ska man kunna få julkänslor när det ösregnar ute??






Födelsedagsfest...

Igår vankades det födelsedags fest för en gammal korre kompis på studentvägen. Temat var indiskt, god mat och smarrig tårta.
Även om vi båda var riktigt trötta o sega och inte stannade hela kvällen så var det riktigt kul att komma ut o träffa en massa gamla korre vänner o snacka lite babbel med :)




- Födelsedagstårtan -

Att shoppa lönar sig :D...

Post som dimper ner i brevlådan här brukar mestadels innebära tråkigheter som räkningar o reklam. Men idag blev jag faktiskt överaskad! =)
Vem har sagt att det inte lönar sig att spendera lite cash ibland?






- What to shop?-


Friday I´m in love...

Guud så skönt med helg :) Liiite ledighet i två dagar sitter inte helt fel nu ;)
Har haft en riktigt toppendag på praktiken, gjort en massa roligheter o trivs bara bättre o bättre för varje dag som går!!
Hade bara halvdag idag så när jag slutade kom underbara mami ♥ när o mötte upp mig, vi gick o tog en smarrig fika på landings och satt o pratade en massa :)
Så härligt o träffa dig igen, nu var det så länge sen. När det var dags att skiljas kom pojken o hämtade mig och vi åkte o handlade en hel del.
Nu sitter jag här mätt o belåten o kikar på idol. Wonderful.

Friday I´m in love...

Guud så skönt med helg :) Liiite ledighet i två dagar sitter inte helt fel nu ;)
Har haft en riktigt toppendag på praktiken, gjort en massa roligheter o trivs bara bättre o bättre för varje dag som går!!
Hade bara halvdag idag så när jag slutade kom underbara mami ♥ när o mötte upp mig, vi gick o tog en smarrig fika på landings och satt o pratade en massa :)
Så härligt o träffa dig igen, nu var det så länge sen. När det var dags att skiljas kom pojken o hämtade mig och vi åkte o handlade en hel del.
Nu sitter jag här mätt o belåten o kikar på idol. Wonderful.

Våga lita på din magkänsla...

Just nu är vi ute på LIA (Lärande i arbete) och det är den absolut bästa delen av utbildningen tycker jag. Man får chansen att använda allt det man fått lära sig under utbildningens gång och göra en massa roliga praktiska saker.
Jag är på världens bästa ställe just nu! En otroligt mysig inrednings butik med en massa härliga saker :) Personalen är så klockren och jag känner mig verkligen som en i teamet. Men det var nära att det inte alls blev så. Jag började nämligen på ett annat ställe från början, redan första dagen så kände jag att det här kommer aldrig fungera. Jag kände mig inte välkommen, fick inga stimulerande arbetsuppgifter och ville inte gå dit på mornarna. Jag funderade på hur jag skulle göra, var det mig det var fel på? Skulle jag bita ihop o kämpa eller byta? Tänk om jag inte hittade något annat ställe att  vara på.
Men jag följde min känsla och slutade där! Det kommer jag aldrig ångra. Har insett att man faktiskt ska lyssna på den inre magkänslan, den talar aldrig osanning.




Spontanbesök...

Alltid lika kul :)
Idag kommer Pelle hit på en fika och lite babbel, har försökt tvinga hit honom x antal gånger men utan resultat men som sagt idag blir det av.

Helt slut...

Har precis börjat vakna till liv efter en riktigt jobbig migrän attack i förmiddags. Ligger i soffan o dricker blåbärssoppa o hoppas att efterdyningarna snart ska släppa.
Dagen började ialla fall rätt bra, var hos läkaren tidigt imorse angående magen. Träffade en jätte trevlig doktor som verkligen lyssnade o kände o klämde. Fick även lämna 11 (!) rör med blogg, så jag lyckades med att få en färg av varje på rören :D
Ska även lämna 10 olika avföringsprov (jag vet att det låter äckligt), men det är för att dom ska kunna utesluta en del inflammationer o sjukdomar i tarmen.
När jag var färdig hos läkaren så kände jag hur det började flimmra framför ögonen och hur jag blev illamående. Sen var det kört...
Kräkningar o helvete i några timmar. Lyckades med att ta zomig som jag tror hjälpte ganska så bra. Men jag känner mig fortfarande helt väck och svag.
Hoppas att kvällen blir hyfsat lugn nu!!!





Cherry on top award...

Blir alltid lika glad när jag får en fin award!! Och denna fick jag av underbara o fina Eleonore. En toppen tjej med en riktigt bra blogg. (Gå in o kika).




Tanken med den här awarden är att man skall berätta 3 saker som ligger en varmt om hjärtat, samt visa en favorit bild.

♥ Världens bästa mamma
♥ Min finaste sambo
♥ Underbaraste vännen Malin

Sen ska man ge den vidare till 5 andra bloggare


Malin, Madde, Sara , PinkyPiercing och Mady





- Jag o underbara mamma i London-

RSS 2.0