Näst sista dagen på LIAN idag...

Har lite svårt att inse hur snabbt tiden egentligen gått! Seriöst så tyckte jag inte att det var länge sen som det var första dagen och imorgon är min sista. Kommer sakna att vara där! Jag har haft en jätte bra tid, lärt mig mycket och haft världens bästa arbetskompisar helt klart. Skulle inte ha någonting emot att få vara kvar där fram tills sommarlovet! Men det är bara att inse att det är dags för skolbänken och en massa plugg igen!

Idag ska jag vara med och stänga så därför börjar jag inte förrän klockan 12! Skönt :)
Har redan hunnit med att dammsuga och torka golv och damma lite. Det är så skönt när man kan gå upp tidigt och hinna med en massa fix innan man ska iväg, för på kvällarna är jag alltid så trött att jag inte orkar något annat än att bara ligga i soffan/sängen och jäsa...haha

Nu ska jag ialla fall hoppa in i dushen och ta en lååång och skön dusch med lite peeling och inpackning. Sen blir det lite smink, välja kläder och sen lite frulle. Hoppas att ni får en riktigt riktigt bra dag!


Glass i stora lass...

Äntligen är det säsong för glass! Nu får man faktiskt sitta ute och surpla i sig en mjukglass eller min favorit, kulglass i bägare :)
Har inte hunnit med premiären ännu men det kommer nog ;) Och känner jag mig själv rätt så kommer jag nog spendera en hel del tid vid glasskiosken nere vid ån i sommar... ;)


Vilken är eran favorit glass?






- Blåbär, jordgubb och Vanilla choc cookie är mina favoriter -


Vad läser ni?...

Jag är en tidnings junkie!
Slukar det mesta i tidningshyllorna (okej Kalle Anka, Barbie och Frida) följer ju inte med hem, men annars så tror jag att jag är rätt duktig på att plöja ner det mesta :)
Här är ialla fall mina favoriter. Vilka är era?






K(C)ravning på Kräm...

Är så less på MAT! Vill inte äta mat! Det finns ingenting som smakar gott längre, jag skulle kunna skippa lagad mat totalt. Inte ens mina favvo rätter lockar mig längre. Tacos, neeej!, lasagne, slemmigt, pannkakor, nix pix! Ni förstår jag skulle kunna hålla på hur länge som helst!
Det enda jag vill ha just nu är yoghurt, kräm och gröt! Det passar mig perfa just nu. Men problemet är att det INTE finns någon kräm som duger åt mig.
Förut fanns det underbart goda krämer av märket "signum" (coop). Men neeej sen tog man bort dem. Jag var beroende av deras äppel/kanel kräm under en väldigt lång tid och när jag fick reda på att de skulle sluta säljas åkte mamma och jag bokstavligen runt hela Uppsala och köpte upp hela lagret av deras kräm.
Sista förpackningen njöt jag lääääänge av!

Har ni tips på någon god kräm? Helst ingen som är allt för slemmigt dock ;)







- Värt o testa? -


Teknikens under...(?)

Min fina och underbara vapendragare sen 5 år har lämnat mig för en bättre plats. Jag pratar självklart om min Ipod (R.I.P). Det har varit tungt utan den, är man som jag beroende av musik så är det nästan panik bara att gå till affären utan ljud i öronen.
Så här om dagen köpte jag en mp3 spelare istället. (Kul med variation). Men jag är INTE nöjd. Visst den är mindre och snyggare men efter 3 låtar så hoppar den tillbaka till låt nummer 1 och spelar den hela tiden (?)
Vad fan är grejen med det liksom?
Så nu måste jag lyssna på "Womanizer" on repeat...
Nej, ibland undrar jag vart tekniken är på väg!!!







- GE MIG PRONTO -


Lauren Conrad <3 Brody Jenner...

Ett av de finaste kärleksparen någonsin! Enligt mig (och säkerligen många andra) a match made in heaven!
Så synd att de inte längre är tillsammans. Tänk bara vilka underbart söta barn de skulle fått tillsammans :)










Det här med bröd...

Alla har sin egen association till bröd. Limpan med prickig korv och ost till frukosten när man var liten. Rostat bröd med smör och marmelad eller nybakat bröd som bara smälter i munnen och får en att få en smakorgasm. Håll med om att bröd är GOTT! Men det är långt ifrån så där jätte nyttigt som man faktiskt tror. Det finns så många olika rön om bröd, ät 6 skivor bröd om dagen (bröd till varje måltid), äter du bröd till frukost så skippa det resten av dagen m.m.
Jag personligen är svag för smörgåsar och bröd (kan äta det som det är utan pålägg). Jag äter nog hellre en macka än en måltid. Men jag har insett att jag INTE mår bra av bröd. Jag blir tung i magen och får ont i den och oftast mätter det inte alls så som det ska, och då väljer jag ändå "nyttigt" bröd.

Här är lite intressanta saker att tänka på när man ska välja bröd:

♦"Grovt bröd med fullkorn", ”25% fullkorn”. Brödet är INTE ett fullkornsbröd då minst 50 procent av torrvikten ska bestå av fullkornsmjöl för att ett bröd ska få kallas fullkornsbröd

♦Ord vi associerar med hälsa, exempelvis Wasas knäckebröd som marknadsförs med orden ”linfrön som innehåller omega-3”. Linfrön måste dock krossas för att det ska bli någon omega-3, annars går linfröna oförändrade genom tarmen. Om linfröna är krossade är det ändå endast 10-20 procent av denna vegetabiliska omega-3 som kroppen kan omvandla och ta upp. Hela linfrön blir till gelbildande fibrer vilket kan vara bra för tarmfunktionen.

♦Surdeg. Ett lågt pH-värde gör att blodsockret stiger långsammare och surdeg sägs också underlätta upptaget av mineraler.

♦Ord som kärnor, hela korn, klippta och frön är bra att leta efter i innehållsförteckningen.

♦När vetemjöl står först i innehållsförteckningen, vilket ofta är fallet även då brödet marknadsförs som ett fullkorns- eller hälsobröd.

♦Danskt rågbröd som ser grovt, mörkt och nyttigt ut men som innehåller stora mängder sirap där brödet också får sin färg ifrån. Slå ett öga på andelen sockerarter så får du se.

♦Ett mörkt bröd som inte innehåller mycket fullkorn eller råg. Då är det i stället tillsatser av exempelvis malt, sirap eller sockerkulör som ger brödet dess färg.

♦Ord, siffror och bokstäver som du inte förstår, det är oftast tillsatser som du inte behöver. Ju kortare innehållsförteckning desto bättre!

Källa: http://www.wellnessguide.se






Dags att skippa godiset?

Oh MY!!
Jag kommer troligen tänka en extra gång nästa gång jag vill gräva djupt i godisskålen... :P





Klimakterie kossa?

När jag vaknade imorse var jag helt sjöblöt! (nazty jag vet) :S
Kändes som om jag låg i vatten eller nåt!, men när jag slog upp ögonen insåg jag att jag somnat i mjukisbyxor, tjocktröja OCH morgonrock! Jag som bara sover i linne och inneshorts!, inte konstigt att kroppen fick en chock...haha
Som om inte det vore nog måste jag lyckats komma åt sänglampan för den stod och lös mig ilsket i ansiktet!
Problem solved! Jag har inte kommit in i klimakteriet ännu ;)
Studsade upp och hoppade in i dushen och nu är jag sval och mig vanliga jag igen! haha





- Önskar att jag också fick duscha i sån här lyx -


Please make it stop...

Så många tankar i mitt huvud, tankar om nu, om då, om framtiden. Allting snurrar och jag kan inte få det stanna. Så många måsten och krav, så många viljor och planer…
Ingenting blir som jag tänkt mig. Jag försöker o kämpa, men för varje steg jag tar fram så känns det som om jag tar två tillbaka.
Jag drömmer mig bort till en annan värld, där allting är bra, där det inte finns några bekymmer och sorger. Vem sa att livet skulle vara enkelt? Men vem bestämde att det skulle vara ett kaos utan ljus?

-Jag vill inte äta – men gör det ändå
-Jag vill inte svälta – men gör det ändå
-Jag vill inte gråta – men gör det ändå
-Jag VILL skratta – men jag fejkar det


Love giftcards...

Finns det nåt bättre än att hitta presentkort när ekonomin krisar? Jag brukar aldrig handla upp dem med desamma utan vänta tills det rätta tillfället dyker upp och idag var ett sånt :)







- Sommarskor H&M 199:-



-Klänning från Gina Tricot 199:-


Nu vankas det Wallander...

Alltid lika bra och spännande Wallander. Har visserligen sett den här filmen men det var riktigt länge sen så jag har glömt lite av handlingen. Dock värd att ses igen. Kryper ner i sängen med en kopp varmt thé och lite frukt och myser.






- Kvällens filmmys -


Happy face...

Saker o ting går bra nu! Då blir jag glad. Antar att min årliga höst o vinter deppsjuka håller på att försvinna.
Den här helgen har varit riktigt riktigt bra :) Gårdagen började med att pappa, jag och pojken stack iväg och kikade på en bil åt oss. Och YES den blev min, så som vi letat och inte hittat någon som passat och nu har vi den :)
Kommer bli en perfa bil för mig att övningsköra i och att i sommar när det blir en massa roliga utflykter och andra saker inplanerade!
Lyx var det när pojken kom och hämtade mig igår kväll så jag slapp sitta och åka buss. Vi tog en sväng till Ica Maxi och handlade middag och sen blev det myskväll.
Och idag blev det en liten tur runt om i stan och sen en sväng till Willys och därefter skjuts hem!


Nu var det egentligen tänkt att jag skulle vara huslig och göra köttfärsås till middag men självklart hade jag glömt o köpa lök och den var visst slut hemma också :S
Så nu får det bli någonting från frysen, och jag som ville ha köttfärssås!!
Aja...

Städa, äta middag, dona inför imorgon, kika på Tv och ha en bra kväll. Vad sägs om det?


Törs man klicka hem en beställning?...

Dessa underbara små sötnosar (eller små o små) såg jag i Cosmo igår! Jag blev kär direkt och skyndade mig in på hemsidan för att klicka hem dem. Men när jag läste kommentarerna om dem så blev jag lite skeptisk. Tydligen så står det att de finns men sen är de tydligen helt plötsligt slut :S
Sen var det även någon som skrev att de inte alls var den färg man såg på nätet =( och att skorna var dåligt limmade också...
Sånt skrämmer ju mig lite! Men samtidigt är jag sjukt KÄR i dem!

Någon av er som klickat hem dem? Ska jag våga eller inte???






- Skorna kommer från www.haléns.com -


Gulligaste 4 åringen (grymt bra dansare)...


Såg denna otroligt talangfulla och söta lilla pojken hos Ellen för någon vecka sen. Han berörde mig direkt! Hoppas bara att det är han själv som vill detta och att han inte är ännu ett barn som "tvingas" in i showbiz i alldeles för tidig ålder.





Weekend...

Återigen helg. SKÖNT!
Var uppe med tuppen idag, läkarbesök och en hel del annat att fixa. Sen åkte jag hem och kröp ner i en varm säng brevid pojken och somnade om! Var sjukt trött så jag sov faktiskt till 13.30.

Kvällen blir lugn, blir bänkad framför TV:n och läser nya cosmo samtidigt. Inga krav, inga måsten, bara vara =)



-BILDER FRÅN GÅRDAGEN-



 - Min frukost som jag intog på Waynés, kaffe
grov smörgås och hallon smoothie -



- Lunchen spenderades vid ån vid Gotlandsparken -



- Inte lång tid kvar nu innan ån kommer fyllas av
en massa galna farkoster -



- Trött någon? -


Frukost lyx...

Hela kvällen igår gick jag runt och var så himla sugen på färskpressad juice! Har inte druckit det på jag vet inte hur länge som helst men igår slog suget till! 
Dessvärre hade affären stängt så det blev inge juice...
Kom även på att jag absolut inte hade någonting hemma till frukost :( Mina små favvo yoghurtar var slut (panik). Så idag blir det till att lyxa till det lite extra. Jag tänker nämligen äta frulle nere på stan på nåt mysigt café innan det är dags att bege sig mot praktiken :)
Ibland måste man få unna sig lite egen lyx.



Mitt egna lilla vårtecken...

Det händer varje vår, det slår helt enkelt inte fel. Så fort värmen kommer så blir jag super torr i halsen och det känns "dammigt" i den. Och min törst blir större också, jag blir en sån där "fanatiker" som springer runt med en vattenflaska överallt. Problemet är dock att jag aldrig dricker av det, så varje gång jag kommer hem är det bara att hälla ut det igen för att nästa dag fylla på den och så håller det på...
Men nu har jag hittat en ny (eller ny och ny) men ny för mig ialla fall favorit som faktiskt gör det lättare att dricka. Nämligen FUN LIGHT tropical. Sååå good, helst med några isbitar och lite hallon i!
Nåt mer läskande får man leta efter ;)






- Min nya bästis -


Ain´t no sunshine...

Jag vill inte vara pessimist men snart ger jag FAAAAN upp! Varje dag samma jävla sak. Jag vaknar och känner mig helt okej. Hinner med och duscha och ev sminka mig innan det slår till. Det börjar smärta i magen och jag blir illamående utan dess like. Jag behöver lägga mig ner i fosterställning antingen i sängen eller på toaletten ifall jag behöver kräkas.
Pratade med husläkaren igår (vet inte för vilken gång i raden) och det ända hon babblar om är hur viktigt det är att äta regelbundet och en massa dravvel. Tro mig jag känner min egen kropp och det har ingenting med mina matvanor och göra!
Hur svårt är det att skicka mig på en gastroskopi?? Någonting är fel på min kropp och jag vill ha hjälp nu! Det är inte normalt att man ska få upp mat hela tiden, antingen kräks jag eller så får jag upp kräks i munnen hela tiden (ja jag vet det är inte mysigt att skriva), men så är det!
Självklart vet jag att detta är en reaktion på alla år då jag misshandlat min kropp men jag tror och VET att någonting inom mig inte är som det ska!
Jag klarar snart inte av att leva ett "normalt" liv längre, hur kul är det att hela tiden vara rädd för att man inte ska hinna hem till sin egen toalett te.x.?
Det påverkar allting, skolan, umgänget med mina vänner, kärleken, träningen... ja allt!

Nej, nu har jag gnällt färdigt för ett litet tag! Eftersom ingen verkar fatta hur jobbigt det här är så är det ingen idé att lägga för mkt energi på att försöka förklara heller.

Idag ska jag ialla fall försöka och ha lite kul! Efter praktiken så ska jag möta upp min fina Nathalie♥. Vi ska träna tillsammans idag. Afrodans står på schemat! Ska bli riktigt kul faktiskt.





- Härliga sommartider-
Nathalie, Nicole o jag.




Redo att möta dagen...

För en gångs skull har jag faktiskt sovit riktigt gott i natt. Löveliii. Så nu sitter jag här nyduschad, sminkad och med kaffe muggen XL i högsta hugg och gluttar på nyhetsmorgon (Obligatoriskt på morgonen). Idag väntar LIA och sen träning.
Känns som om det kommer bli en toppendag.
PUSS

Dofttoppen...

Parfymer. Me like. Eller snarare ME LOVE :D
De finns i oändliga versioner, den ena mer underbar än den andra! En för varje tillfälle, humör och stil! Alla har vi våra favoriter...
Vilken är din favorit? Dessa är och förblir mina favvosar.






1. Babydoll från YSL
2. Heiress av Paris Hilton
3. D&G feminie från D&G
4. Miracle från Lancomé
5. DKNY be delicious från DKNY


Produktivt...

Good morning...
Hade planerat en lång o härlig sovmorgon idag, men så vart det icke :S
Klockan 06.45 ringer mobilas och när jag svarar är det en smått förvirrad herre som frågar ifall mopeden fortfarande finns kvar (?)
Vilken jävla moped??? Inser i mitt halvt sovande tillstånd att gubben måste ringt fel. Han har dock inte ens mage att be om ursäkt för sin förödande felringning. Någon som vet ifall det finns någon inställning på telefonen som gör att man inte kan ta emot samtal före 10 på helger? ;)

Efter det kunde jag inte somna om, så det var bara att gå upp och sätta på lite magiskt under (kaffe). Nu är jag i stort sett speedad på allt koffein jag fått i mig och är lite för rastlös. Tur att det snart är dags för tvättstuga så jag får någonting att sysselsätta mig med.
Tänker även vara "duktig" och göra en riktig vårstädning här hemma idag. Ska torka ur skåp och dammtorka hela lägenheten.
Alltid lika underbart när allting är rent och skinande och luktar rengöringsmedel och man slipper se de små gråa tussarna överallt!

Får jag någon tid över senare så ska jag sätta mig ner och fortsätta skriva på mitt lilla projekt. Har inte blivigt mkt av det på sista tiden men nu har jag lite nya inslag och känner att det kanke kan bli något nytt kapitel skrivet.

Nej, nu ska jag fortsätta se lite på nyhetsmorgon innan jag tar tag i dagen :)







- Jag vill också se så här sassy ut när jag går
igång med damvippan -


Mysig eftermiddag o kväll tillsammans med mami...

Har precis sagt hejdå till mamma. Hon har hållit mig sällskap ikväll och vi har haft det riktigt mysigt :) Fikat och kollat på TV och pratat om allt o inget.
Det är så skönt att vi inte bor allt för långt ifrån varandra, min mamma är mitt stora stöd här i livet. Hon har alltid funnits där för mig oavsett vad det gällt, hon muntrar alltid upp mig när jag är ledsen och med henne finns det alltid någonting att skratta åt. Hon är inte bara världens bästa mamma, hon är som min bästa vän också. 
Tack för att du finns ♥






- Mamma o jag i London, juni 2009 -


Det här med att gå upp tidigt...

Svider ungefär de första 5-10 minuterna men sen så släpper det och helt plötsligt känns det helt okej att vara vaken i ottan. Eftersom jag aldrig vet hur lång tid jag kommer behöva på morgonen så går jag alltid upp 2-3 timmar innan jag ska bege mig någonstans...
Många skulle säkert tycka att det är helt vansinnigt men jag tycker det är ganska så bra. Då hinner jag göra mig iordning i tid, dricka mitt heliga kaffe i lugn o ro, kika på tv och läsa lite bloggar utan att behöva stressa. Vissa dagar så tar ju allting mycket längre tid och saker o ting man inte planerat lyckas dyka upp. Jag hatar att stressa för om dagen börjar dåligt ja då går oftast hela dagen åt skogen.


Jag vet inte hur ni är på morgonen? Lyckas ni bli färdiga på en kvart eller vill ni också ha lite marginal?






Brooke Hogan feat Collby O´Donis...

Här om dagen när jag kikade på "Brooke knows best" skulle hon spela in en låt. Först tyckte inte jag den var särskilt bra men nu ÄLSKAR jag den! Den har spelats non stop sen dess...





Tillbaka till vardagen...

Då var ännu en påsk över. Både skönt och lite tråkigt. Det är alltid skönt att få lite extra ledighet ibland! Och speciellt när man inte mår så där jättebra är det skönt att få bara ta det lungt och ta dagen lite som den kommer. Mer sådana dagar önskas!!
Men som sagt nu är det vardag igen och allting ska rulla på...
Så här kommer min dag se ut idag:


-Cykla till svartbäcken och lämna prover på vårdcentralen
-LIA mellan 10-16.
-Cykla till gymmet och köra lite cardio
-Handla
-Ta ett långt och härligt bad
-Äta middag
-TV kväll med NCIS o halv åtta hos mig

Hur ser eran dag ut idag? ♥

Det var den våren det...

Vaknade nyss av att pappa ringde och väckte mig. När han säger att det snöar ute tror jag att han försöker dra ett försenat aprilskämt eller nåt, men neeeeej. Går ut på balkongen för att kika och mycket riktigt så singlar det ner flingor lite här och var. 
Nu blir jag riktigt grinig!, när ska detta ge med sig egentligen???





- Utanför mitt fönster nyss -


Lata dagen...

Idag har det verkligen inte blivigt många knop gjorda här hemma. Trots att vi vaknade redan vid 08 tiden har det mest blivigt häng framför datorn och gluttandes på TV:n, eller ja tvättat har jag jue gjort men det räknas knappast...haha
Sen har pappa varit här och lagat min cykel också, så nu äntligen kan jag börja cykla ordendligt.
Men det är skönt att ha en lat dag ibland också, bara släppa alla "måsten" och kunna göra lite precis som man vill. Gårdagens påskmiddag började bra men slutade inte lika bra. Vi åt god mat och pratade och hade trevligt men som vanligt när jag äter får jag jätte ont i magen men igår vart det värre än på väldigt länge, så jag var tvungen att gå och lägga mig och vila ett tag för att det skulle släppa. Höll i sig hela kvällen men nu idag känns det lite bättre.

Nej, nu vankas ännu mera dumburk för mig...
Kvällens höjdpunkter blir gossip girl och Criminal minds. Längtar redan.



- Favvo numero 1 -




- Och så tvåan så klart -


Nu är det dags o rulla...

Så det här blir mitt sista inlägg för idag. Ska bege mig mot stan nu, håller tummarna för att hemköp är öppet så jag kan slinka in och köpa nån choklad eller så till mormor som tack för idag!
Ha en toppendag nu allesammans ♥




- Bild tagen förra söndagen på bröllopsmässan
på Norrlands nation -


Påskafton...

God morgon alla fina ♥
Hoppas att ni sovit gott, eller fortfarande sover gott! ;) hehe
Själv har jag varit uppe nästan 1½ timme redan, ingen aning om varför jag vaknade så tidigt men ibland är det skönt att vakna tidigt och vara utsövd.
Nu sitter jag här med en kopp kaffe och kikar lite på morgon tv. Väntar på att klockan ska gå så att jag får bege mig mot gymmet!
Det är jue helt underbart att de har öppet även idag :) Passar mig perfa vill jag lova. Senare idag ska vi hem till mormor  o morfar på påskmiddag.
Kommer blir en riktigt bra dag det här!









- Sooon sooon -


Har du inte "tid" att träna... tänk om!

Alla har vi gjort det och gör det! Skyller på tidsbrist för att inte komma igång med träningen eller fölfölja den! Men det GÅR faktiskt alltid att avsätta tid för träning, och det behöver inte vara att gå på gymmet, det finns så mycket att man kan göra för att träna upp sin fysik!

Dessa meningar är rätt tänkvärda:

”Den som inte har tid att träna får senare i livet avlägga tid för sjukdom”


"Träningen behöver inte ta särskilt lång tid, det räcker med t ex. styrketräning 1-2 dagar i veckan för att du ska få märkbara resultat både fysiskt och psykiskt. Att lägga 90 minuter i veckan av veckans 168 timmar är en procentandel på cirka 0,9 %. Det är längden av en Hollywoodfilm du ska lägga på träning istället för att sitta framför tv:n. Det är en god början att förebygga sjukdomar, stress, depression och samtidigt bli starkare."

texten är lånad från http://www.muscles.se

Så håll med om att det faktiskt finns tid att röra på sig! Enkla promenader i skogen och på trottoarer kostar absolut ingenting och fördelarna är många. All motion är bra oavsett om man tränar på gym, hemma eller utomhus!

Några andra små tips:

- Ta alltid trapporna istället för att åka hiss
- Kliv av bussen några hållplatser innan och promenera sista biten hem
- Låtsas att du är hundägare och att hunden måste komma ut på sina små promenader
- Cykla dit du kan istället för att åka buss eller ta bilen.
- Hitta någon som du kan träna med, bestäm en speciell dag i veckan då ni ska göra någon form av träning tillsammans. Det är alltid mycket roligare att ha en tränings eller promenadkompis och det känns inte lika motigt att komma till skott.







- Let´s go -


GLAD PÅSK på er...

Imorgon är det påskafton. En dag som var väldigt viktig när jag var liten!
Jag längtade alltid till eftermiddagen när det var dags att leta efter påskägget eller påskpåsen. Mamma o jag brukade alltid gömma den andres present och sen fick vi leta efter den med hjälp av olika ledtrådar. Det var alltid så mysigt och lika spännande varje år...hehe
Nu är inte påsken lika viktig för mig längre, jag ser det nästan som vilken dag som helst. Kanske lite tråkigt men så blir det jue när man blir äldre. Förhoppningsvis kommer den där mysiga känslan tillbaka när jag själv får barn och kan göra den dagen lika betydelsefull som mamma alltid gjorde för mig och min bror.
Men imorgon blir det ialla fall lite mys, då ska vi hem till mormor och morfar på påskmiddag. Äta lite gott och umgås.

Jag hoppas att ni alla får en riktigt riktigt mysig påsk!




Back on track...

Nu är jag precis hemkommen från gymmet! Går knappt att beskriva hur underbart det var att få träna idag! Som jag saknat att ta ut mig till max och nu var det äntligen dags. Fick visserligen hoppa över vissa maskiner för det stramade en hel del kring mitt operations ärr, men då var det bara till att köra en massa annat trevligt istället. Ibland får man kompromissa helt enkelt. Som jag skrev igår har jag inte cyklat sen november och självklart fanns det ingen luft i framdäcket så jag fick promenera till macken och fylla på en massa luft. Perfekt tänkte jag och cyklade iväg, gick hur bra som helst fram tills det att jag skulle cykla hem igen, däcket var plattare än en pannkaka!  Så det var bara till att snällt leda hem cykeln igen! Någon som kan fixa en punka eller byta däck? För dit sträcker sig inte mina kunskaper…haha

Nu ska jag förbereda lite frukost (ja jag vet att mina mattider inte är de bästa) och sen ska jag dra igång med och påsk städa lite hade jag tänkt!


Upp i sadeln igen...

Nu får det vara nog!
1 vecka utan träning på grund av min operation men nu jävlar måste jag få börja träna igen! Har såå saknat att få svettas och känna mig tömd på ork och hur skönt det känns i musklerna efteråt. Är grymt glad över att gymmet faktiskt har öppet precis hela påskhelgen :) Då kan jag träna både imorgon, på lördag, söndag OCH måndag :D
Jaa.Jaaa.Jaaaaa!
Och det det bästa av allt är jag tänker cykla dit! Nu är det verkligen dags att tra fram min pålle ur förrådet för den här säsongen. Let´s just hope att det inte är punka eller något på den för då blir jag väldigt väldigt ledsen :(

Och nej. Detta är inget april skämt ;)






- Håll med om att dessa bilder får en att vilja
låta bli godispåsen -


Vaniljkesella...

Denna underbara produkt har funnits väldigt länge på marknaden men det är ganska så nyligen som jag upptäckt den. Och nu är det nästan så att jag är "beroende" av den.
Den går att använda till så otroligt mycket och det bästa är att den inte alls är så fet så man behöver känna att man syndar när man äter den :)

Personligen så brukar jag ta en liten klick till pannkakorna istället för glass eller grädde. Men det finns så otroligt många andra användningsområden, bl.a.

- Som tårtfyllning och dekoration
- På morotskakan
- Till en god fruktsallad
- På våfflorna
- En klick till äppelkakan
- I en enkel dessert med krossade digestive kex och bär






- Oumbärlig i mitt kök just nu -


RSS 2.0