Det var den våren det...

Vaknade nyss av att pappa ringde och väckte mig. När han säger att det snöar ute tror jag att han försöker dra ett försenat aprilskämt eller nåt, men neeeeej. Går ut på balkongen för att kika och mycket riktigt så singlar det ner flingor lite här och var. 
Nu blir jag riktigt grinig!, när ska detta ge med sig egentligen???





- Utanför mitt fönster nyss -


Kommentarer
Postat av: Malin

Det är nästan så att jag blir deprimerad av den här j-la snön. Kan det bli vår någongång? Ja min påsk har varit super och väldigt lugn. Jag har i princip bara sovit, tittat på tv och ätit godis. Så nu försöker jag samla mod till att gå till gymmet.. Haha tönt! (jag). Ja jag har tid i princip när som helst, eller inte på dagarna eller på onsdag! Vi måste ses och skvallra lite :D Puss min fina!

2010-04-05 @ 13:21:03
URL: http://mullen.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Usch det var så hemskt att vakna till snö igen! Jag som hoppades på att våren skulle hålla i sig nu :)



Hihi ja visst är det härligt med shopping men man önskar man hade mer pengar så man kunde köpa allt man ville ha. Jag köpte bara en söt kruka till balkongen!



Jaså hittade ni någon bil? Härligt att skaffa körkort, det är alltid bra att ha så man blir mer självständig. Jag har ett men inte kört på 2 år, lite synd :( Så när du väl tar körkortet, se till att hålla det uppe!

Idag har vi bara vart iväg och handlat och nu ska vi ta det lugnt :)



KRAM

2010-04-05 @ 14:51:46
URL: http://fikamed.blogg.se/
Postat av: Eleonore

Ja jag blev helt kär i den krukan så fort jag såg den :D Är verkligen somrig!



Ja det var ju inte alls kul att bli överraskad på det sättet! Jag har också hängt undan alla vinterkläder, jag vädrar vinter hihi. Men som du säger är det tur att allt töat bort nu!



Ok, ja då ska man ju inte köpa bilen! Man vet ju andrig när en sån bil kan gå sönder. Killen köpte en begagnad bil på blocket som bara varit problem med trots att den verkade toppen när han köpte den.

När jag tog körkortet bodde jag hemma och pappa ville aldrig låna ut sin bil. Så jag fick aldrig tillfälle att köra. Nu har jag bara blivit rädd för att sätta mig framför ratten. Lite synd! :)



Tack detsamma vännen<3

Kramar!

2010-04-05 @ 18:34:00
URL: http://fikamed.blogg.se/

Vad har du på hjärtat?:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0