Vaniljkesella...
Denna underbara produkt har funnits väldigt länge på marknaden men det är ganska så nyligen som jag upptäckt den. Och nu är det nästan så att jag är "beroende" av den.
Den går att använda till så otroligt mycket och det bästa är att den inte alls är så fet så man behöver känna att man syndar när man äter den :)
Personligen så brukar jag ta en liten klick till pannkakorna istället för glass eller grädde. Men det finns så otroligt många andra användningsområden, bl.a.
- Som tårtfyllning och dekoration
- På morotskakan
- Till en god fruktsallad
- På våfflorna
- En klick till äppelkakan
- I en enkel dessert med krossade digestive kex och bär
Den går att använda till så otroligt mycket och det bästa är att den inte alls är så fet så man behöver känna att man syndar när man äter den :)
Personligen så brukar jag ta en liten klick till pannkakorna istället för glass eller grädde. Men det finns så otroligt många andra användningsområden, bl.a.
- Som tårtfyllning och dekoration
- På morotskakan
- Till en god fruktsallad
- På våfflorna
- En klick till äppelkakan
- I en enkel dessert med krossade digestive kex och bär
- Oumbärlig i mitt kök just nu -
Kommentarer
Postat av: Anonym
Så lite så :D
Postat av: lina
hehe okej ;)
väldigt gott med godis :-D
allt bra med dig? =)
Postat av: Nina
Kesella vanilj innehåller däremot 14% socker (18% kolhydrater). Och fett i sig är ingenting man blir fet av, så länge man håller igen med kolhydraterna.
Trackback