Kokosmazariner med hallonsylt...
Idag finns inte så mycket att göra, så jag passade på att slänga ihop dessa godsaker :) Man kan byta till vilken sylt som helst, men det bör vara fast i konsistensen för bästa resultat.
Ugn:200°
Deg:
200 g smör
100 g socker
300 g mjöl
Hallonsylt
Kokosglasyr:
2 ägg
2 dl socker
1 msk smält smör
125 g kokos
Blanda ingredienserna till degen och tryck ut i alumniumformar. Lägg en klick sylt i varje form. Blanda alla ingredienserna till glasyren och lägg ovanpå sylten. Grädda i 200 grader i ca 10 min. Låt svalna och NJUUUT!
Ugn:200°
Deg:
200 g smör
100 g socker
300 g mjöl
Hallonsylt
Kokosglasyr:
2 ägg
2 dl socker
1 msk smält smör
125 g kokos
Blanda ingredienserna till degen och tryck ut i alumniumformar. Lägg en klick sylt i varje form. Blanda alla ingredienserna till glasyren och lägg ovanpå sylten. Grädda i 200 grader i ca 10 min. Låt svalna och NJUUUT!
Kommentarer
Trackback